Gratis fragt for onlineordrer over DKK 1.000,-

Vores historie


Signcom er en af de førende leverandører i Danmark af maskiner, forbrugsstoffer, software og printmedier til skilte- og printproduktion.

Med os som partner får du adgang til markedets bredeste sortiment af de bedste produkter fra velkendte leverandører. Derudover får du det højeste serviceniveau fra et meget kyndigt personale. Signcom står for sikkerhed, kvalitet og service.

Signcom Group omfatter Signcom AB, Signcom AS, Signcom OY og Signcom ApS. Siden 2008 har virksomhederne været en del af Igepa Group GmbH, en af de førende europæiske grossister inden for grafisk papir og pap, emballage, medier, teknisk udstyr og tjenester til den grafiske industri. På mere end 75 lokationer i 25 lande og med omkring 3.500 ansatte genererer gruppen, inklusive partnere i hele Europa, en omsætning på omkring 1,8 milliarder euro om året. Signcombolagen er den nye kerneforretning i Norden og vil udvikle sig gennem yderligere investeringer og fortsætte med at være en af de førende leverandører i Norden.

Jankars historie

Jankar AB blev grundlagt i 1987 i Bollebygd af Jan Heintz. I de første år bestod produktsortimentet hovedsageligt af forbrugsstoffer til mærkning og gravering. I 1994 blev det første maskinudstyr leveret - en vinylskærer. Maskinprogrammet voksede til at omfatte graveringsmaskiner, fræsemaskiner, lasermaskiner, skæremaskiner og kortprintere med tilhørende software. Takket være stor ekspertise og gode relationer etablerede Jankar sig som en stærk spiller på markedet.


I 2000 opkøbte Jankar Stockholm-virksomheden H-DATA AB. H-DATA supplerede Jankars sortiment af storformatprodukter og nærhed til det vigtige marked i Stockholmsområdet. H-DATA AB blev grundlagt i 1983 og har arbejdet med tegneplottere og CAD-udstyr samt firefarveteknologi. I 2005 opkøbte man det norske firma Graphitec AS, der ligesom H-Data AB har en baggrund som leverandør af hardware og software til den grafiske industri. I 2006 fusionerede Jankar AB og H-Data AB, og navnet Sign Communication Sweden blev indført. Det norske datterselskab Graphitec AS skiftede samtidig navn til Sign Communication Norway AS, nu Signcom AS. I 2008 blev Signcom-selskaberne en del af Igepa Group GmbH. I 2011 blev der startet virksomhed i Finland med Signcom OY. I 2014 var det tid til Danmark, og Signcom Denmark ApS blev etableret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud, seneste nyheder og opdateringer.

Vi bestræber os på altid at sikre de oplysninger, der offentliggøres i form af produktspecifikationer, billeder og lagerstatus, men vi fraskriver os kompensation for eventuelle unøjagtigheder.